Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a Xiaomi következő csúcstelefonja



|

Világszerte elérhető lesz majd a Xiaomi 12T, amit a kamerája tehet igazán csábítóvá.

Hirdetés

Két tényező van, ami a Xiaomit a top telefongyártók közé emelte: a cég készülékei amellett, hogy tudásukhoz képest meglepően olcsóak, kifejezetten erős kamerarendszereket kapnak, már a középkategóriás modellek is kiváló fotókat tudnak lőni. Úgy tűnik, a közeljövőben bemutatkozó Xiaomi 12T esetében is utóbbin lesz a hangsúly.

A cég bejelentette, hogy október 4-én, itthoni idő szerint este 9-kor tartja Make Moments Mega alcímet viselő rendezvényét, ahol a 12T mellett más termékeket is bemutat.

Hirdetés

Pletykák szerint a 12T lehet a Xiaomi első 200MP-es kamerával szerelt készüléke, amiben ugyanaz az ISOCELL HP1 szenzor dolgozik majd, amely a Moto X30 Próban is megtalálható. A cég korábban 50 MP-ig ment fel a Xiaomi 12S Ultrával, jelentős ugrás lenne ez - még akkor is, ha a 200 MP papíron jobban hangzik, mint amennyire a gyakorlatban hasznos.

A működésért várhatóan a Snapdragon 8+ Gen1 chip fog felelni, illetve nem elképzelhetetlen, hogy ez lesz az első készülék, ami támogatja a 210W-os gyorstöltést, minek köszönhetően percek alatt telenyomhatjuk az akkumulátort. A részleteket megtudjuk október 4-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.