Hirdetés

Hamarosan érkezhet az ASUS ROG Phone 3



|

Felbukkant a Geekbench adatbázisában a ROG Phone 3, ami arra utal, hogy közeledik az újabb ASUS gamermobil.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a vártnál egy kicsivel talán előbb érkezik meg az ASUS tavalyi gamermobiljának, a ROG Phone II-nek az utóda. A Geekbench adatbázisában felbukkant ugyanis egy "asus_ASUS_I003DD" jelölésű modell, amely kétségkívül az említett készülék folytatása. Android 10-et futtatott, 8 GB RAM-mal és olyan processzorral, ami szemmel láthatóan a Snapdragon 865 volt. 

Hirdetés

Mindez egyébként nem túl meglepő, hiszen az ASUS mindig az elérhető legerősebb hardvereket válogatta össze, tavaly például a Snapdragon 855 Plust. Az, hogy most a Snapdragon 865-re szavaz, újabb bizonyíték arra, hogy idén nem lesz Plus verziós chip. 

Természetesen a szintetikus teszteken jól szerepelt a készülék, és túlszárnyalta például a Galaxy S20 Ultrát. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mire lesz képes a Nubia Red Magic 5G-vel, a Xiaomi Black Shark 3 szériával és a közeledő Lenovo Legionnal szemben. Ellenfélből tehát nem lesz hiány a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.