Hirdetés

Hamarosan feltámad a Flickr



|

A SmugMug felvásárolta az oldalt, és azt ígéri, hogy új életet visz bele.

Hirdetés

Mielőtt az Instagram és az Imgur volt a "minden", azelőtt ott volt a Flickr. Egy olyan képmegosztó oldal és közösség, amely úttörőnek számított, és lehetővé tette a felhasználóknak, hogy tartalmakat ágyazzanak be a blogjaikba, a közösségi oldalakba és más weboldalakra. Sokkal azelőtt, hogy a YouTube hasonlóval újított videós formában. 

Hirdetés

Valamivel később a YouTube-ot a Google megvette 1,65 milliárd dollárért, a Flickr-t pedig a Yahoo nagyjából 35 millióért. A Yahoo egy évtizedig szinte semmit nem csinált a Flickrrel, majd az új tulajdonos, a Verizon kezében is változatlan maradt. 

A képmegosztót azonban most felvásárolta a SmugMug, ismeretlen összegért. A képmegosztás terén a SmugMug is nagy név, ugyanakkor nem csak a Flickr felhasználóit akarta megszerezni. A cég azt ígéri, hogy új életet visz a szolgáltatásba.

Ennek értelmében a Flickr és a SmugMug továbbra is különálló és független szolgáltatások maradnak, a meglévő felhasználóknak semmit nem kell tenniük, és a fotók sem vándorolnak sehová. A Flickr továbbra is elérhető lesz ingyenes és fizetős formában is. 

A családi tulajdonban lévő SmugMug egyelőre semmin nem változtat, de azt ígéri, hogy a jövőben jobb és nagyobb lesz a Flickr.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.