Hirdetés

Hamarosan itt a frissített Nokia 8



|

Elvileg már a jövő hónapban boltokba kerül az új csúcskészülék, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel.

Hirdetés

Sok országban már kapható a Nokia 8, azonban jelenleg csak egyetlen verzióban. Ez 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kínál. 

Hirdetés

Aki úgy érzi, hogy ez nem lenne elég, az hamarosan választhatja a frissített Nokia 8-at is. A WinFuture szerint a HMD Global már megerősítette, hogy Németországban október 20-tól kapható a frissített Nokia 8, immáron 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. 

Németországban a készülék ára 669 euró lesz, ami azt jelenti, hogy 90 eurós felárral lehet számolni az alapmodell árához mérten. 

Leszámítva az extra RAM-ot és tárhelyet, a frissített Nokia 8 éppen ugyanolyan lesz, mint a jelenlegi modell. Ez azt jelenti, hogy a fém háza fröccsenésálló, az 5,3 hüvelykes kijelzője 2560 x 1440-es, benne pedig a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkája dolgozik, illetve Zeiss dupla kamera készíti a képeket, amíg a 3090 mAh-s akku bírja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.