Hirdetés

Hamarosan itt a Honor X10 Max



|

Július 2-án debütál a Honor újabb mobilja, amelynek a specifikációira már most fény derült.

Hirdetés

Miközben arról hallani, hogy a Huawei a meglévő chipkészletek átértékelése és az amerikai korlátozások miatt elhalasztja a Mate 40 csúcsmobiljait (és lehet, hogy már nem is gyártja le a TSMC a nemrég megrendelt 5 nm-es Kirin 1000 lapkákat), addig a Google-támogatás hiánya miatt nyugaton egyre nagyobb tempóban csökken a kereslet a Huawei és Honor mobilok iránt. Kínában azonban nagyon erős a gyártó két márkája, emiatt sorra jönnek is az új modellek. 

Hirdetés

A Honor X10 Max például július 2-án debütál majd hivatalosan, 5G-vel, vízcsepp alakú bevágással a kijelzőn, jobb oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasóval. A szivárgások szerint MediaTek Dimensity 800-as lapkára, 7,09 hüvelykes, full HD+ felbontású kijelzőre, 5000 mAh-s akkura és 22,5 wattos gyorstöltésre számíthatnak a leendő vevők. 

A készülék 48 megapixeles fő kamerát és 8 megapixeles előlapi kamerát kap, Android 10 rendszerrel, Magic UI 3.1.1 felülettel. A feketében, kékben és ezüstben érkező modell 174,46 x 84,46 x 8,9 milliméteres és 227 grammos lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.