Hirdetés

Hamarosan itt a Xiaomi Mi Pad 4 táblagép



|

Június 25-én mutatkozik be a Xiaomi következő táblagépe, és elvileg a Redmi 6 Pro is érkezik.

Hirdetés

Nemrég elkezdtek szállingózni a pletykák a Xiaomi következő táblagépével kapcsolatban, a kínai gyártó pedig úgy döntött, ideje megerősíteni ezeket. A Weibón egy hivatalos kedvcsinálót tett közzé a cég, ezek alapján pedig június 25-én mutatkozik be a következő-generációs Mi Pad 4. 

Hirdetés

A Mi Pad 4 az elődhöz hasonlóan 7,9 hüvelykes kijelzőt kap, bár a pletykák szerint ez már magasabb, 18:9-es képarányú lehet, hogy igazodjon a trendekhez. 

Egyéb tekintetben egy Snapdragon 660-as chipre számíthatunk, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. Kamerában 13 és 5 megapixeles szenzorokat kaphat a tablet, amelyre Android 8.1 rendszer és MIUI 10 kezelőfelület kerül majd. Az akku igen nagy, 6000 mAh-s lesz. 

A Mi Pad 4 táblagép mellett ezen a rendezvényen érkezik majd a Redmi 6 Pro okostelefon is. A tablet több országban is kapható lesz, de a Redmi 6 Pro eleinte csak Kínában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.