Hirdetés

Hamarosan jön a Mozilla VPN-je



|

A Mozilla ezúttal teljes VPN-szolgáltatásban gondolkozik, nem csak egy Firefoxhoz tartozó kiegészítőben.

Hirdetés

A Mozilla bejelentette, hogy a VPN-szolgáltatása idén nyáron hivatalosan is elindul, nem sokkal azután, hogy a Firefox Private Network bétatesztelési szakasza véget ért, és átnevezték Mozilla VPN-re. Míg eleinte csak egy kiegészítőről volt szó a Mozilla Firefox böngészőjéhez, addig most egy teljes értékű VPN-kliens készül, ami Windows, Chrome OS, Android és iOS rendszereken is bevethető lesz. 

Hirdetés

A béta során a tesztelők kértek MacOS-es klienst is, és ezen nyomás hatására a Mozilla úgy döntött, hogy a VPN-je végül macOS és Linux rendszereken is elérhetővé válik. A megjelenéskor tartják a mostani árazást, havi 4,99 dollárt kérnek a szolgáltatásért, ami akár öt eszközön is használható lesz. 

A Mozilla VPN eleinte csak Amerikában lesz elérhető, de a Mozilla tervei szerint a jövőben más régiókra is kiterjesztik. A Mozilla VPN a Mullvad szervereinek és a WireGuard protokollnak a segítségével működik, elvileg naplót nem vezetnek a felhasználókról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.