Hirdetés

Hamarosan Oreóra vált a Samsung Galaxy S8



|

A hírek szerint január végén érkezik meg a végleges Oreo rendszer a Samsung zászlóshajóira.

Hirdetés

Sajnos ezúttal sem sietik el a gyártók a piacon lévő okostelefonjaik legfrissebb Androidra történő frissítését, de a jó hír az, hogy lassan megérkezik az Oreo a legjobb zászlóshajókra. 

Hirdetés

A Samsung hónapok óta dolgozik a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ frissítésén, a bétaprogram keretében pedig már három bétát is kiadott ezekre a készülékekre. Sajnos konkrét megjelenési időpont ennek ellenére nem volt az Oreóhoz. 

A brit Samsung Beta közösség egyik adminisztrátora azonban árulkodott: a hivatalos Oreo a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekhez valamikor január végén készül el. Az illető hozzátette, hogy ha nem várt fennakadással néz szembe a Samsung, akkor a megjelenés február elejére csúszhat. 

Kiderült továbbá az is, hogy napokon belül megjelenik a negyedik béta is a Samsung aktuális zászlóshajóira. Amint ezek megkapták a végleges frissítést, a Galaxy Note 8 lesz soron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.