Hirdetés

Hamarosan PC-re tükrözheted a mobilodat



|

A Microsoft jelenleg is dolgozik azon, hogy jövőre az androidos okostelefonok kijelzőjének képét PC-re tükrözhessük.

Hirdetés

Nemrég elstartolt a Windows 10 októberi frissítése, amelynek az egyik újdonsága a Your Phone nevű app. Ez segít abban, hogy a PC-nk az okostelefonunkkal kommunikáljon. 

Hirdetés

Az androidos mobilok hozzákapcsolása után szöveges üzeneteket küldhetünk PC-s felületről, illetve az okostelefon fotóit is látjuk PC-n keresztül. Az iOS-es felhasználók (egyelőre) csak weboldalakat küldhetnek át az eszközeik között. 

Jövőre nagy újítást vezet be a Microsoft: az androidos mobilok kijelzőjének képét áttükrözhetjük majd a PC-re. Ennek hála az androidos appokat PC-n is használhatjuk. Nagyjából. 

Az appok ugyanis továbbra is az okostelefonon futnak, de mivel tükrözve lesznek a PC-s monitorra, ezért egérrel, billentyűzettel és érintőképernyővel is használhatóak lesznek, a mobil megérintése nélkül. 

Hasonló funkciót bevezetett már idén a Dell a Dell Mobile Connect formájában, ugyanakkor nagy dolognak számít a Microsoft lépése. Ez ugyanis újabb bizonyíték, hogy a Microsoft az Androidot tartja "A mobilplatformnak", és mivel a windowsos okostelefonokról lemondott, ezért arról akar meggyőződni, hogy a Windows 10-es PC-k jól működjenek az Androiddal és az iOS rendszerrel. Sajnos az iPhone-okra nem valószínű, hogy megjelenne hasonló funkció, az Apple ugyanis nem biztosít olyan szintű hozzáférést a rendszere magjához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.