Hirdetés

Hamarosan társkeresővel újít a Facebook



|

A Facebook Tinderszerű randifunkciója közvetlenül a fő alkalmazásokba épül be, és elvileg hamarosan megérkezik.

Hirdetés

A Facebook még májusban villantotta meg az új randifunkciót, amivel új életet vinne a közösségi platformjába. Eddig mindenki úgy gondolta, hogy egy önálló randiappot tesz majd közzé az óriás, de most kiderült, hogy a Tinderszerű funkció közvetlenül a Facebook-alkalmazásokba épül be. 

Hirdetés

A randifunkció a Facebook appon belül lesz elérhető, további extra szolgáltatásokkal. A Facebook saját dolgozói már most tesztelik ezeket. A társkeresős funkció mindenkit megmutat majd másoknak, akik szintén bekapcsolták a randiszolgáltatást. A hírfolyam persze nem árulkodik ennek használatáról, egyszerűen csak megjelenít majd mindenki mást is, aki használja. 

A felhasználók maguk dönthetik el, hogy a társkeresésbe bevonják-e az ismerőseiket vagy sem. A transznemű és egyéb különleges opciókat is támogatja majd a Facebook, illetve a csoportokat és eseményeket, meglévő információk alapján való ajánlást is. 

Ha valaki megtetszik egy felhasználónak, akkor a Messengeren vagy a WhatsAppon keresztül azonnal írhat is neki. A spamáradat elkerülése érdekében csak korlátozott mennyiségű embernek írhatunk majd, ha pedig valaki letiltunk, a Facebookon még elérhető marad. 

A Facebook randifunkciója ingyenes lesz, és egyelőre reklámokat sem jelenít meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.