Hirdetés

Hamarosan új mobilokat és egy vezeték nélküli fülest is bemutat a OnePlus



|

Még ebben a hónapban sor kerül a OnePlus következő nagy eseményére.

Hirdetés

A 2013-ban megalapított OnePlus ugyan ma sem tartozik a legnagyobb mobilgyártók közé, az évek során viszont olyan stabil helyet sikerült kiharcolnia magának a jó ár-érték aránnyal kecsegtető márkák mezőnyében, hogy a vásárlók még a készülékei fokokozatos drágulását is elnézték neki.  

Így aztán sokakat érdekelhet, hogy milyen újdonságokat tartogat a világnak az Oppo szárnyai alá tartozó cég, hamarosan pedig meg is ismerhetünk néhányat ezek közül.

Hirdetés

A OnePlus ugyanis egy nagyszabású termékbemutatót harangozott be április 28-ára. Az indiai piacnak szóló esemény közép-európai idő szerint este fél 11 órakor kezdődik, és a promóciós plakát alapján (legalább) két telefonról, valamint egy vezeték nélküli fülesről fogják lerántani a leplet.

Ami a fülest illeti, ez a OnePlus Nord Buds lehet, a készülékek között pedig a OnePlus 10R, a OnePlus Nord 2T, vagy akár az Egyesült Államokba már biztosan érkező OnePlus Nord N20 is lehet. Aki esetleg nem ismerné, a 2020 óta elérhető Nord-almárka a OnePlus jóárasított termékcsaládját takarja, amivel azt igyekszik kompenzálni a cég, hogy a nagyobb teljesítményű készülékei ma már lényegében azonos áron mozognak a piac többi szereplőjének ajánlataival.

Jó kérdés, hogy az indiai piacnak szóló termékbemutatón vajon láthatunk-e majd olyan tételt, ami később a globális értékesítésben is visszaköszönhet, de már nem kell sokat várni a műsorra, így hamarosan ez is kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.