Hirdetés

Hang jöhet az LG G8 kijelzőjéből



|

A jelentések szerint az LG már a Samsung előtt átállhat vibrációs és csontrezgéses technológiára. A Samsung a CES-en demózhat.

Hirdetés

Bár a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasókra sokat vártunk, végre megérkeztek. Ha nem is valami gyorsak és pontosak, a szakértők szerint a jövőben fejlődnek majd, és idővel jobbak, kényelmesebbek lesznek. A következő újítás pedig a telefonálást segítő hangszórót érinti a keret nélküli kijelzőt hajszoló mobilpiacon. 

Hirdetés

A jelentős technológiai újítás Sound on Display néven érkezhet a közeljövőben. A Samsung és az LG egyaránt áttérne erre. Ami azt illeti, a Samsung állítólag már a CES-en mutat egy demót egy SoD-képes OLED-képernyőről. Az OnLeaks megbízható forrásai szerint nem sokkal ezután érkezik majd az LG G8, hasonló SoD technológiával. 

Az LG a megjelenést illetően meg is előzheti a Samsungot. A G8 tetejéről hiányzik majd a hangszóró, a hang a képernyőből jön majd. Az egyelőre rejtély, hogy az LG fúrt kijelzőre vált vagy kitart a szenzorsáv mellett, de az újítás látványos dizájnt tenne lehetővé a G8-nál. 

A Samsung és az LG régóta dolgoznak a vibrációs és csontrezgéses technológiákra építő Sound on Display funkción. Apró érdekesség, hogy ilyen hangszóróval jelent meg korábban a Vivo NEX is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.