Hirdetés

Hangszórós képkeretet dob piacra az IKEA



|

A SYMFONISK lámpa-hangszóró és könyvespolc-hangszóró után most itt van a wifi hangszórós képkeretet.

Hirdetés

Nem most kezdődött a SYMFONISK termékcsalád életútja és az IKEA, valamint a Sonos együttműködése. A két cég összehangolt munkájának köszönhetően kaptunk már lámpába és könyvespolcba épített hangszórót, legújabb termékük viszont szintet lép: kékperetekbe rejtenek ugyanis wifi-képes hangszórókat.

A fekete és fehér kereteket cserélhető előlappal látták el, így bárki testreszabhatja otthonában azt az új műalkotást, ami nem csak a szemnek, hanem a fülnek is kedves lesz.

Hirdetés

"A helytakarékos képkeret-hangszóró akár magában is felakasztható a falra - hisz önmagában is egy műalkotás -, de variálható egyéb képekkel, műalkotásokkal, vagy akár egy polcon, netán a földön, a falnak támasztva is jól mutat. A cserélhető előlapoknak köszönhetően személyre szabottan olyan stílust választhatsz, ami legjobban illeszkedik az otthonodhoz" - mondja Stjepan Begic, az IKEA of Sweden termékfejlesztője."

- mondta Stjepan Begic, az IKEA of Sweden termékfejlesztője. 

Az alábbi galériában több képet is meg tudsz nézni a SYMFONISK wifi hangszórós képkeretekrő.

"Minden egyes SYMFONISK hangszóró a Sonos hangélmény és az IKEA dizájn újszerűen izgalmas kombinációja, amelynek megalkotására egyedül egyik cég sem lett volna képes."

- mondta Sara Morris, a Sonos vezető termékmenedzsere.

A SYMFONISK wifi hangszórós képkeret 2021. július 15-től lesz kapható az IKEA áruházakban és online, az IKEA.com weboldalon, Európában és Észak-Amerikában. A többi piacon később válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.