Hirdetés

Haptikus visszajelzésekkel kényeztet a Cooler Master új gamer széke



|

Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy ezek jó vagy rossz hullámok-e.

Hirdetés

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hardverek terén a Cooler Master, ami számos számítógép-alkatrész mellett sokszínű perifériakínálattal is rendelkezik. Fülhallgatók, billentyűzetek és sok más eszköz megtalálható a felhozatalukban, most azonban valami újjal és rendkívül szokatlannal rukkoltak elő.

Készítettek egy gamereknek szánt széket, ami alatt egy rezgőmotor dolgozik.

A Cooler Master Synk X nagyon hasonlít az összes többi lábtámaszos, játékosoknak szánt ülőalkalmatosságra, feltűnő különbség mindössze a vastagabb alrész, ahol ez esetben nem csak a behajtható lábrész található, hanem akkumulátor, egy kezelőfelület és mindenféle egyéb szükséges elektronika is megbújik.

Hirdetés

A gyártó biztosra ment, a szék ugyanis nem csak bluetooth-on és jack-en keresztül képes csatlakozni, hanem 5,8GHz-kompatibilis, amit például az elektromos gitároknál is alkalmaznak. Ezáltal a Synk X igazi cross-platform eszköz, így nem kell aggódnunk, hogy esetleg majd nem rezeg a fenekünk alatt zenehallgatás vagy Call of Duty közben, a szék bármilyen hangsávot haptikus visszajelzéssé alakít. Nem tudtuk mi hiányzik.

A szék 135 kg-ig bírja a terhelést, az akkumulátorok pedig elvileg 8 órán át képesek dolgozni, vagy 4 órán át, ha bekapcsoljuk az extra basszus üzemmódot, amit nyilván mindenki használni fog, hiszen mi másért vennénk 1200 dollárért, vagy átváltva (és még nem megadóztatva) körülbelül 500 ezer forintért egy ekkora monstrumot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.