Hirdetés

Harcolj a tavaszi fáradtság ellen verhetetlen Windows és Office akciókkal!



|

A Keysworlds nagy tavaszi akciójában verhetetlen áron juthatsz hozzá Windows és Office szoftverekhez.

Hirdetés

A tavasz nem csak a természet számára jelent új kezdetet. A zord téli hónapokat magunk mögött hagyva mi is hozzáláthatunk a tervezéshez ötleteléshez. Ehhez pedig remek társ lehet egy új Windows operációs rendszer, vagy akár egy Office programcsomag is. 

Igen ám, de hol lehet ezekhez a lehet legjobb áron hozzájutni? A Keysworlds szerencsére csokorba gyűjtötte a legjobb akciókat, így nem is kell messzebb menned, ha a legkedvezőbb árakat keresed éppen.

Hirdetés

Jelenleg az összes Keysworlds akció közül az alábbi, kuponkód nélküli is érvényes akciók a legnépszerűbbek: 

A legjobb ajánlatok egy helyen

A Keysworlds tavaszti akciójában most egy halom fontos szoftver szerezhető be kedvezményes áron. Office programcsomagok és hozzájuk kapcsolt Windows 10 operációs rendszerek vásárolhatók meg 57%-os kedvezménnyel, az Est57 kuponkód aktiválás után. Íme a kínálat:

További akciós termékek féláron

Az alábbi szoftvereket is 50-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds nagy tavaszi akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Efu50 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.