Hirdetés

Három állásban lesz változtatható a Galaxy Note 10 kamerájának rekeszértéke



|

Még sokoldalúbbá tenné a fotózást a Samsung: a fő szenzor f/1.5, f/1.8 és f/2.4 rekeszértékkel is tudna dolgozni.

Hirdetés

A Samsung a tavalyi Galaxy S9-es szériával kezdődően vezette be a változtatható rekeszértékű fő kamerát. Ennek hála a kamera jó fénynél javítja az élességet, de kevés fény mellett is kiváló teljesítményt nyújt. A Samsung a Galaxy Note 10-nél azonban fejleszti ezt a technológiát. 

Hirdetés

A megbízható Ice Universe kínai Samsung-mérnököktől úgy értesült, hogy a Galaxy Note 10 kamerája három állásban tudja majd változtatni a rekeszértéket: f/1.5, f/1.8 és f/2.4 mellett is tud majd dolgozni a fő szenzor. 

Az f/1.5 hasznos az esti és gyenge megvilágítású helyzetekben, mert több fényt enged be, és világosabb fotót eredményez. A természetes bokeh effekt mértéke is nagyobb. Az f/2.4-es rekeszértékkel viszont nappal, sok fény mellett élesebb képek készülnek. Az f/1.8-as új beállítás egy átmenetet adna, sokoldalúbb használati lehetőséggel. 

A Samsung elvileg augusztus 7-én mutatja be a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10 Pro modelleket, amelyeket a Galaxy Watch 2 okosóra kísér majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.