Hirdetés

Három év szünet után jelenik meg az új Samsung Galaxy Fit 3 okoskarkötő



|

Az új széria erősebb akksit, valamivel nagyobb kijelzőt és új operációs rendszert is kaphat az értesülések szerint.

Hirdetés

Utoljára 2020-ban jelentetett meg új okoskarkötőt a Samsung, a Galaxy Fit 2-t. Ezek az okosóránál kisebb és egyszerűbb szerkezetek elsősorban az aktivitásunkat, és a közben tapasztalható életfunkcióinkat figyelik meg és jelzik felénk. Az eszköz méri a pulzusunkat és minden egyéb mozgással kapcsolatos aktivitásunkat, majd ezeket továbbítja is a Samsung Health nevű applikációnak.

A brand megjelenés előtt álló harmadik szériájáról most bennfentes adatok szivárogtak ki. Az új készülék megjelenéséről még nincsenek biztos információk, de a médiában megjelent értesülések szerint már nincs messze a debütálás.

Hirdetés

Néhány fontos, és jelentőségteljes dolog azonban már tudható a Samsung új fitneszkarkötőjéről. Ezek egyike, hogy két olyan jó nevű tesztelőtől zsebelt be tanúsítványokat, mint a német TÜV Rheinland és az indiai BIS. A másik újdonság az, hogy egy erősebb akkumulátort kap az eszköz két évvel ezelőtti elődjénél. Míg a 2020-as megjelenésű okoskarkötő csak 159 mAh-s akksival bírt, az új széria állítólag egy 200 mAh-sal fog rendelkezni, ami a jelek szerint 5W-os töltést támogat majd.

Ugyan konkrétan még nem tudható, de valószínűleg a kijelző a 2-es szériához hasonlóan AMOLED, ugyanakkor talán valamivel nagyobb lesz. A jelentésből az is kiderül, hogy a korábbi Fit 2-esnél használt egyszerűbb rendszer helyett a készülék valószínűleg Wear OS alatt fut majd.

Az új készülék talán már karácsony előtt kapható lesz, de ha esetleg nem is kerülhet be a fa alá, legkésőbb az S24 megjelenésekor, jövő év elején biztosan bemutatásra kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.