Hirdetés

Használd ki a nyári leárazást, szerezz Windows 10-et és Office-t olcsón!



|

Ha eddig még nem váltottál Windows 7-ről vagy 8.1-ről, most már tényleg érdemes gyorsan meglépni a Windows 10-re ugrást.

Hirdetés

Már nem csak a Windows 7 számít elavultnak, a Windows 8.1 támogatása is megszűnik hamarosan - bár ezt a rendszert ma már kevesen használják, aki ragaszkodott hozzá, kénytelen lesz búcsút inteni neki, amennyiben nem szeretné kitenni gépét biztonsági kockázatoknak, és azt akaraja, hogy a PC-s játékok a lehető legjobb minőségben fussanak. 

A váltáshoz szükség lesz egy Windows 10-es licencre, amit szerencsére a Keysworlds Summer Sale során már akár 8,18 euróért beszerezhetsz, de ha 2 PC-n használnád a licencet, PC-nként 6,76 euróból kijössz!

Hirdetés

Különleges ajánlat: Windows és MS Office olcsón, kuponkód nélkül!

Ha az ára miatt nem szerezted még be az Office 2021-et, most érdemes: már 27,34€-ért a tiéd lehet! 

Microsoft Office: Office 2021 már 14.44€/PC ártól

58% kedvezmény csomagokra és további Office programokra (kuponkód: BBF58)

52% kedvezmény további Windows változatokra (kuponkód: BBF52)

A Keysworlds nem csak jogtiszta Office és Windows kulcsokat árul, de számos egyéb programot is, akár rendszereszközöket, akár az IObit szoftvereit!

Egyéb programok (kuponkód nélkül)

>>>Még több

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.