Hirdetés

Hasznos új funkcióval bővül az Instagram



|

Magyarországon egyelőre nem elérhető a funkció, de a jövőben bővülni fog a szolgáltatás.

Hirdetés

Fontos funkcióval bővül ma az Instagram applikáció, jelentette be a közösségi platform a hivatalos Twitter oldalán. A legnépszerűbb képmegosztóban mától elérhető a feliratozás funkció, mely a sztorikban elhangzó beszédet teszi olvashatóvá, hogy az még több felhasználónak elérhető legyen.

A feliratozás az Instagram TV-ben már korábban is elérhető volt, a sztorik funkciót viszont sokkal több ember használja napi szinten, így kifejezetten örvendetes az opció átültetése.

Hirdetés

Ahogyan az általában lenni szokott, itthon még nem elérhető a funkció és nincs is arról információ, hogy mikorra várható, hogy bekapcsolják. Mindössze annyit tudunk mondani, amennyi az Instagram twitterén olvasható. Ott azt írják, hogy a közeljövőben több országra is bővíteni szeretnék a funkció elérhetőségét.

Ha a jövőben elérhető lesz itthon sem érdemes arra számítani, hogy a magyar nyelvvel is megbirkózik majd, valószínűleg csak az angolt fogja tudni feldolgozni. Jó hír viszont, hogy nem fog elütni a felirat egy korábban felépített arculattól, hiszen az app lehetővé teszi majd, hogy formázzuk a feliratot, sőt, bele is javíthatunk, ha valamit félreértett volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.