Hirdetés

Hatalmas a kereslet a OnePlus 11 iránt



|

Ilyen jól még egy Snapdragon 8 Gen 2-es telefon sem fogyott korábban.

Hirdetés

Tavaly kissé felsült a kínai gyártó, miután a OnePlus 10T sok kritikát kapott, és egyértelműen alulteljesített a méréseken. Az MKBHD néven ismert videós tartalomgyártó évenként megrendezendő okostelefon-díjátadóján totálisan felsült a tavaly modell, erre reagálva azonban megígérték, hogy a OnePlus 11 egy igazán szemrevaló és bajnokesélyes telefon lesz.

Úgy néz ki, hogy betartották az ígéretüket.

Hirdetés

Nemrégiben napvilágot láttak a telefon AnTuTu mérésen kapott pontszámai, amik minden korábbi rekordot megdöntöttek. A OnePlus 11 rögtön az első helyre ugrott a maga 1,341,080 pontjával. Sosem fogjuk megtudni, hogy a benchmark eredmények, vagy a telefon egyébként is nagyon jó specifikációja gyakorolt hatást a vásárlókra,  az viszont biztos, hogy az új készülék az Oppo hivatalos üzleteinek rekordját is megdöntötte - erről a OnePlus elnöke, Li Jie számolt be.

A OnePlus 11-et, mint fentebb is írtuk, a Snapdragon 8 Gen 2 hajtja, ami egy 6,7 inches, 120Hz-es, 2K-s panel alatt rejtőzik. Előlapi kamerája 16 MP-es, hátul pedig három lencse dolgozik, az 50 MP-es főlencsét egy 48 és egy 32 megapixeles szenzor támogatja. Az hosszú üzemidőt az 5000 mAh-s akkumulátor biztosítja, amit akár 100 W-os gyorstöltéssel is izzaszthatnak a leendő tulajdonosok. 

A OnePlus 11 globálisan terjesztése február hetedikén indulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.