Hirdetés

Hatalmas adatbázissal támad a Driver Booster 6



|

Immáron 3 000 000 meghajtóprogramot ismer az IObit hasznos programja, ráadásul új Game Boost funkciót is kapott.

Hirdetés

Az IObit piacra dobta a Driver Booster 6-ot. A praktikus segédprogram komoly frissítéseket kapott. Ennek köszönhetően az új verzió adatbázisa 200 százalékkal nagyobb lett, vagyis immáron több mint 3 000 000 meghajtóprogramot kínál a különböző eszközökhöz és komponensekhez. 

Hirdetés

Az online adatbázisban lévő 3 000 000 driver mindegyike WHQL minősítést kapott, vagyis a frissítő minőségi illesztőprogrammal tartja naprakészen a gépünket. A driverek nem csak minőségiek, hanem biztonságos frissítést is garantálnak. 

Az új kiadás adatbázisa egyébként jobban van strukturálva, a szkennelés sebességét is optimalizálták, így a hibás, elavult, hiányzó drivereket gyorsabban találja meg a program. Az optimalizált letöltési és telepítési engine nagyjából 20 százalékkal gyorsítja fel a teljes folyamatot az előző verziókhoz mérten. 

A gamerélményt fokozandó pedig itt az új Game Boost funkció, ami egyetlen kattintással maximalizálja a rendelkezésre álló erőforrások tárházát. Így gyorsabb és simább lesz a játék. További extra a Game Ready driver-adatbázis, aminek hála mindig a legújabb, konkrét játékokra optimalizált meghajtóprogramokat használhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.