Hirdetés

Hatalmas akkumulátort kap a Huawei Mate 20 Pro



|

Úgy tűnik, hogy az új Huawei zászlóshajó akkumulátorának kapacitása 4000 mAh-nál is nagyobb lesz.

Hirdetés

A Huawei már 2019 végére szeretne a világ legnagyobb okostelefon-gyártója lenni. A nyereséget tekintve persze lehetetlen utolérni az Apple-t. A verseny nagyon kiélezett a Samsung, az Apple és a Huawei között. 

Hirdetés

A kínai gyártó ezúttal a Mate 20 Pro zászlóshajóval szeretné felhívni magára a figyelmet, és azt reméli, hogy az emberek inkább ezt választják majd, mint a Galaxy Note 9-et, a Pixel 3 XL-t vagy a második-generációs iPhone X-et. 

A Huawei Mate 20 Pro készülékbe új, 7 nm-es Kirin 980-as csúcslapka kerül, elvileg 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A tripla hátlapi kamera állítólag fejlődhet a P20 Pro rendszeréhez képest. 

A legutóbbi jelentések szerint a Mate 20 Pro egyik ütőkártyája az üzemideje lesz. A készülékbe hatalmas, 4200 mAh-s akkumulátort rak a Huawei. Ez nagyobb, mint az egyébként is átlag fölötti telep, ami a P20 Pro és a Mate 10 Pro belsejében van. 

A Mate 20 Pro Kirin 980-as chipje augusztus végén mutatkozik be, maga a készülék pedig elvileg októberben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.