Hirdetés

Hatalmas átverésre készülhet a Google



|

A Google engedélyt kért a YouTuberektől, hogy használhassa a kiszivárgott Pixel 3 XL-ről készült videóikat. Egyesek szerint az egész egy nagy átverés volt.

Hirdetés

Meglehetősen rosszul sikerült titokban tartani a Pixel 3 XL okostelefont. Az élőképek előkerülése után komplett tesztek és fotós összehasonlítók bukkantak fel, majd full HD- kicsomagoláson is átesett a készülék. Pedig az csak október 9-én mutatkozik be, New Yorkban. 

Hirdetés

Vagy mégsem az mutatkozik be New Yorkban, amit eddig láttunk? Sokan vannak, akik szerint kizárt, hogy egy ilyen hatalmas szenzorsávval rendelkező, ronda okostelefont felvállalna a Google. 

Az elméletet tovább erősíti, hogy a jelentések szerint számos YouTubert (köztük a front page tech-et vezető Jon Prossert) megkeresett a Google, és engedélyt kért, hogy használhassa a kiszivárgott Pixel 3 XL-ről készült videóikat. A megállapodás szerint a YouTuberek csak ennyit árulhattak el. 

A történtek fényében a legtöbben biztosra veszik, hogy a Google szeretné kihangsúlyozni október 9-én, hogy mit szóltak az emberek a Pixel 3 XL szivárgásaihoz, és a ronda szenzorsávhoz. 

A szakértők szerint nem a YouTuberek trollkodnak, ugyanis az érintett személyek nem kockáztatnák a hírnevüket néhány extra feliratkozóért. Az elmélet szerint a Google október 9-én egy teljesen eltérő okostelefon-párost mutat majd be

Egy dolog kész tény: a Google azon kevés cégek egyike, amelyek olyan erőforrásokkal rendelkeznek, hogy egy ilyen hatalmas átverést is be tudnak vállalni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.