Hirdetés

Hatalmas digitális macska vette át Tokió egyik legjelentősebb kültéri reklámfelületét



|

A város Shinjuku kerületében rengeteg ember figyelmét felkeltette a 4K-ban kivetített hiperrealisztikus háziállat.

Hirdetés

Tokió egyik legmozgalmasabb kerülete Shinjuku, ahol a Cross Shinjuku épületen rengeteg különböző vállalat reklámja és hirdetése jelenik meg. Az utóbbi napokban viszont még feltűnőbbé vált a kivetítő, ugyanis egy hatalmas, folyamatosan mozgó macska gondoskodik arról, hogy a reklámokra terelje az arra járók figyelmét.

Hirdetés

Az animált macska egy több mint 154 négyzetméteres, ívelt LED kivetítőn jelenik meg, a viselkedése pedig illeszkedik az adott napszakhoz is. Az állat minden nap reggel 7 órakor "ébred" és hajnali 1-ig látható, amint mozog, forgatja a fejét, és nyávog a járókelők felé. A közvetítés hivatalosan július 12-én indul, jelenleg a tesztvetítései láthatóak.

A vetítés egyik fő szponzora, a Cross Space egy livestreamet is indított YouTube-on, így aki kíváncsi a macskára és a japán reklámokra, rengeteg hirdetést megnézhet ezen keresztül.

Az épület előtt, illetve a Cross Shinjuku Vision nevű kivetítő előtt a statisztikák alapján közel 190 ezer ember halad el minden nap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.