Hirdetés

Hatalmas gond van a OnePlus Nord mobilokkal



|

A OnePlus Nord mobilok a jelentések szerint maguktól hajtanak végre gyári visszaállításokat, zsebben hordva is - mindez pedig adatvesztésekhez vezet.

Hirdetés

Bár a OnePlus mobilokat általánosságban sokat dicsérik, azért ezek sem teljesen problémamentesek. A OnePlus Norddal is akadt némi probléma, azonban nem olyan apró kezdeti gond ez, amire legyinteni lehet. A OnePlus Nord mobilok tulajdonosai közül ugyanis egyre többen számolnak be arról, hogy a mobiljuk magától hajt végre gyári visszaállítást, mindez pedig általában adatvesztéseket eredményez. 

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozza a hibát, az nem köthető konkrét firmware-verzióhoz. Ráadásul a gyári visszaállításokat felhasználói beavatkozás nélkül lezajlanak, akár zsebben hordva is. Van, hogy többször is. A OnePlus csak annyit mondott, hogy dolgoznak a javításon. 

Hirdetés

Természetesen a hiba terjedése nem jelenti azt, hogy minden készülék érintett lesz, de azért jó ötlet minél előbb biztonsági mentést készíteni mindenről, ami számít: legyen az beszélgetési előzmény, fotók vagy fájlok, beállítások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.