Hirdetés

Hatalmas rekordot döntött az androidos Skype



|

A Skype immáron több mint 1 milliárd letöltésnek örülhet a Google Play Áruházban.

Hirdetés

Bár a Skype nagy frissítése óta a csevegőprogram népszerűsége megkopott, azért még mindig sokan kedvelik a Microsoft alkalmazását. Androidon például már több mint 1 milliárd letöltésnek örülhet a redmondi csapat. 

Hirdetés

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az appot több mint 1 milliárd különböző ember töltötte le - az eredmény ennek ellenére tényleg nagy dolog. A Skype az elmúlt években nagyon népszerűvé vált. 

Az androidos Skype appot 2015-ben töltötték le pont 500 millió alkalommal. Vagyis a Google Play Áruházban újabb 2 év elég volt a következő 500 millió letöltéshez. 

Azt nehéz lenne megmondani, hogy a jövőben mennyire lesz népszerű az app, egy dolog viszont biztos. A Microsoft hamarosan minden platformon új funkciókat és fejlesztéseket tesz közzé a Skype-hoz. A módosításokat alapvetően a felhasználók visszajelzéseire alapozták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.