Hirdetés

Hatalmas változást hozhat a jövő évi Macbook Air



|

Sok-sok éve pletykálják, most azonban minden jel arra mutat, hogy az Apple tényleg kész rá, hogy változtasson a Macbook Airen.

Hirdetés

Az Apple hosszú éveken át nem adott okot arra, hogy izgatottak lehessünk az amúgy évente frissülő termékvonal kínálata miatt, a saját gyártású processzorok visszatérésével azonban új dimenzió nyílt meg az almás cégnél. Az M1-es Macbook Air még az Inteles elődjei által is használt házat kölcsönözte, az M2 azonban már a frissített külsőbe költözhetett. Most úgy tűnik, újabb formaváltás következik.

A hír a sokszor jól értesült Ross Youngtól származik, aki a Twitteren osztotta meg a legújabb információit.

Hirdetés

Az Apple jelenleg kizárólag 13,6 hüvelykes méretben kínálja a Macbook Airt, ellentétben a Macbook Próval, amely két méretben kapható. Ha hihetünk a forrásnak, az Apple ezen jövőre változtatni kíván, hogy azok is megtalálják a számukra leginkább alkalmas eszközt, akik nem akarnak egy rettenetesen drága Macbook Prót vásárolni, viszont szükségük lenne a nagyobb képernyőre.

A méretesebb verzió valószínűleg pontosan ugyanarra lesz képes, mint a jelenleg is kapható M2-es, mindössze a képernyője (és ezáltal a teljes ház) lesz nagyobb. A billentyűzet, a 1080p-s kamera, a trackpad és a külső dizájn mind-mind változatlan marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.