Hirdetés

Hatalmasat fejlődhetnek a OnePlus 9 Pro kamerái



|

Egy videóban elvileg bemutatták a OnePlus 9 Pro modelleket, így a jelek szerint ismét egy picit okosabbak lettünk.

Hirdetés

Hivatalosan még mindig nem lett bejelentve a OnePlus következő mobilja, ám korábbi szivárgások és ilyen-olyan információk alapján nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben lehullhat a lepel a vadonatúj készülékről.

Várhatóan a OnePlus 9 mellé érkezik majd egy Pro változat is, és korábban már érkeztek állítólagos információk a két kütyüvel kapcsolatban, de nemrég felkerült a YouTube-ra egy érdekes videó, ami kifejezetten informatívnak tűnik.

Hirdetés

Dave2D ugyanis bemutatott egy készüléket, ami nagy valószínűséggel a OnePlus 9 Pro lehet, és így kiderülhetett egy fontos részlet a kamerákat illetően. Ahogy az a videóban is látható, a mobil hátulján található, négykamerás szekción a svéd Hasselblad logója díszeleg, és a hagyományos lencse mellett kapunk egy széles, valamint egy ultraszéles látószögű lencsét, illetve egy telefotós változatot, ami legalább háromszoros zoomra képes.

Ha igazak a pletykák, a OnePlus márciusban leplezheti le a vadonatúj telefonjait, így majd csak valamikor később tudhatjuk meg, hogy mi igaz a jelenlegi és a korábbi szivárgásokból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.