Hirdetés

Hatalmasat szólhat a Lenovo Z5 okostelefon



|

Június 5-én, keret nélküli kijelzővel és akár 45 napos készenléti üzemidővel mutatkozik be a Lenovo Z5.

Hirdetés

Az idei év egyik legizgalmasabb okostelefonja lehet a Lenovo Z5, amely hamarosan bemutatkozik. A kínai gyártó az elmúlt hetekben folyamatosan tette közzé a kedvcsinálókat. Több nagy áttörésre is számíthatunk az új zászlóshajótól. 

Hirdetés

A Lenovo mostanra hivatalosan is megerősítette, hogy a Z5 június 5-én mutatkozik be. A készülék készenléti módban akár 45 napos üzemidőt is lehetővé tesz, ráadásul a pletykák szerint valamilyen formában 4 TB tárhelyet is mellékelne a gyártó (vélhetően a felhőben). 

A Z5 a Lenovo szerint 95 százalékos kijelző-előlap aránnyal rendelkezik majd, ami a mai viszonyokat tekintve is lenyűgöző. Szenzorsávval szinte biztos, hogy nem kell számolnunk. A Lenovo ráadásul azt állítja, hogy az akku lemerülése után még mindig beszélhetünk telefonon 30 percet egy ilyen készülékkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.