Hirdetés

HDR10+-képes kijelzőt kap a OnePlus 7 Pro



|

A május 14-én érkező csúcsmobil nem csak villámgyors UFS 3.0 tárhelyet, de HDR10+ kijelzőt is garantál majd.

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője nemrég sikeresen felkeltette mindenki figyelmét, amikor elárulta, hogy a OnePlus 7 Pro már UFS 3.0 tárhellyel jelenik meg. Az egyetlen készülék, amibe ilyen került volna, az eddig a Samsung Galaxy Fold volt. Mivel annak a megjelenése bizonytalan időre eltolódott, ezért a OnePlus 7 Pro elsőként újíthat ezzel, ráadásul a világ leggyorsabb mobilja lehet. 

Hirdetés

Ha mindez nem lenne elég a csúcshardverek mellé, akkor Lau azt is elárulta, hogy a OnePlus 7 Pro kijelzője pedig HDR10+ minősítést is kap. Ez jellemző a Samsung Galaxy S10 szériára is, amely dinamikus, részletes és élénk képi megjelenést garantál. 

A OnePlus 7, vagyis a sima modell sajnos nem kap ilyen képernyőt. A HDR10+ támogatása viszont egyből megmagyarázza, hogy a DisplayMate miért adott már most A+ értékelést a OnePlus 7 Prónak. 

A WinFuture mostanra képekkel is bizonyította, hogy a nebulakék és a tükörszürke modellek mellett mandula (barna) lesz a harmadik elérhető verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.