Hirdetés

A GameStar és a PC World egy személyben a VOLT fesztiválon



|

A PC World Online főszerkesztője és a GameStar szerkesztője, BZ lesz a fesztiválon újdonságként elinduló Hello Hungary Village egyik műsorvezetője, érdemes lesz nézni őt!

Hirdetés

A PlayIT Ház már sokak számára ismerős: a két szezont lefuttatott online közvetítésben YouTube-videósok és egyéb meghívott vendégek játszottak és buliztak az élő közvetítés kamerái előtt, a naponta délelőtt 10-től este 10-ig tartó adásokat pedig Losonczi Kata színésznő és a PC World Online főszerkesztője, a PlayIT Show-kon is hosszú évek óta jelen lévő Bátky Zoltán, azaz BZ vezette. Az idei VOLT fesztiválra a PlayIT Ház speciális változata is kiköltözik, természetesen a megszokott műsorvezető párossal együtt.

Hirdetés

A műsort június 26-a és 30-a között Hello Hungary Village néven lehet követni, egyrészt a PlayIT YouTube csatornáján, másrészt pedig természetesen a soproni fesztivál helyszínén is, ahol egy speciálisan kialakított területen lehet megtalálni a továbbra is 10-től 10-ig minden nap folyamatosan pörgő adást.

Kata és BZ mellett a Hello Hungary Village folyamatos meghívott videósai Szirmai Gergő, Viszkok Fruzsi, AvianaRahl és Barni lesznek, de a tervek szerint folyamatosan érkeznek hozzájuk vendégek a fesztivál fellépői közül is. A műsorban felváltva lesznek a PlayIT Házakból is ismerős játékok és vicces vetélkedők, élő chat a nézőkkel, de most arra is sort kerítenek, hogy minden nap körülnézzenek a fesztiválon, valamint Sopronban és környékén is, és persze ezt is élőben közvetítik.

A fesztivál látogatói akár személyesen is meglátogathatják a kitelepült adást, hogy lepacsizhassanak kedvenc videósaikkal, vagy bezsákolhassanak egy aláírást, aki pedig nem tud eljutni az idei VOLT-ra, az kövesse bátran az adást a YouTube-on. Ha pedig már úgyis ott lesz BZ, lehet készülni GameStar és PC World tematikájú játékokra és ajándékokra is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.