Hirdetés

Hello Moto – ezekkel a mobilokkal tervezi meghódítani a magyar piacot az egykor oly népszerű mobilmárka



|

Divatos külsejű és papíron vonzó mobilokkal száll be az agresszív árversenybe Magyarországon a Motorola, de egy-két kérdésre még nem kaptunk választ.

Hirdetés

Augusztusban már jelentkeztünk egy érdekes, Motorolával kapcsolatos hírrel, miszerint a cég feltett szándéka, hogy a régióban található, más országokat követően Magyarországon is nagyobb piaci részesedést szerez a cég. Az alapokkal közben el is készült a hazai képviselet: mindhárom szolgáltatónál ott van, a nagyobb szaküzletből szintén nem hiányzik, ám egy hónappal ezelőtt még akadt egy kis bökkenő - nem igazán volt új mobilkészülék.

Most azonban három okostelefont is bemutatott a cég, amelyekkel október másodikától ostromolja majd a felhasználókat minden létező csatornán. Persze a leginkább észszerűnek tekinthető trió mellett továbbra is elérhetők lesznek a Razr csúcsmodellek, ám a fókusz azon lesz, hogy az elérhető árú termékeken keresztül minél többen kedveljék meg ismét a márkát.

Hirdetés

Moto G54 Power Edition - Rivaldafényben az üzemidő

100 ezer forint alatt igazi sikervárományos a Moto G54 speciális mobil, ami a "Power" kiegészítést nem azért kapta a nevébe, mert bivalyerős SoC dolgozik benne, hanem azért, mert 6000 mAh-s akkumulátora van, miközben pont olyan vékony, mint a többi konkurens termék. További extrája, hogy természetesen 5G-re is kapcsolódik, kezeli az eSIM kártyákat, 120 Hz-es FHD+ kijelzője van, az 50 MP-es főkamerája optikai képstabilizátorral rendelkezik és a 256 GB tárhely mellett 12 GB RAM-ot is csatasorba állít.

Ez elég jó specifikációs lista egy listaáron 95 ezer forintos mobilért, ami ráadásul többféle színben a szolgáltatóknál is elérhető lesz. A mobil 33 Wattal gyorstölthető és jackcsatlakozó is van rajta.

Moto G84 - A mobil öltöztet

Alig 20 ezer forint felárért a G84 ugyan valamivel kisebb akkumulátort kínál (5000 mAh), ám erősebb az SoC (Snapdragon 695), több a RAM (12 GB), van IP54-es védelem, a kijelző pedig P-OLED. Kameráját tekintve is jobb valamivel, azonban az egyik legvonzóbb tulajdonsága vélhetően a szépsége: a 7,6 mm-es készülék a Pantone által a 2023-as év színének választott Viva Magenta változatban bőr hátlappal is elérhető 115 ezer forintért.

Moto Edge 40 Neo - A középkategória közepe

A középkategóriát az Edge 40 Neo hivatott felbolygatni 155 ezer forintos listaárával. A MediaTek 7030-as SoC-hez 12/256 GB RAM+tárhely kapcsolódik, a 6,55"-os, waterfall-kijelző P-OLED paneles, 1300 nites fényerőre és HDR10+-ra képes 144 Hz-es frissítés mellett, adott az IP68-as védelem, az 5000 mAh-s akkut 68 Wattal tudod gyorstölteni (töltő a dobozban!), az 50 MP-es főkamera pedig optikai képstabilizálásra képes és egy 32 MP-es szelfi egység egészíti ki. Itt is lesz vegán bőrborítás, viszont vezeték nélküli töltés sajnos nem, kérdéses, hogy a valóságban hogy teljesít a 7030-as chip és a szoftveres támogatás sem kőbe vésett még egyelőre.

Októbertől mindhárom szolgáltatónál megtalálod majd az Edge 40 Neót és nem árulunk el titkot azzal, hogy lesznek akciós árazások. Hogy pontosan mire is képes ez a mobil és hogy valóban olyan jó vétel-e, mint amilyen a leírás alapján, azt hamarosan megjelenő tesztünkből megtudhatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.