Hirdetés

Hiányos lesz a Samsung Galaxy Watch5-széria



|

Egy friss jelentés szerint a Samsung egy új megnevezést vezet be a Galaxy Watch5-tel.

Hirdetés

A Counterpoint Research adatai szerint az okosórák piacát továbbra is a 30,1%-on álló Apple dominálja, a Samsung viszont tavaly 1,5%-kal növelte a részesedését a megelőző évhez képest, így a Galaxy Watch-család már 10,2%-ot hasít ki a teljes tortából.

A koreaiak okosórái ezzel másodikak a népszerűségi listán, tehát sokakat érdekelhet, hogy vajon mit tartogatnak az idén érkező modellek. A SamMobile most egy érdekes jelentéssel szolgált, ami a jelenlegi felállás átalakításáról árulkodik.

Hirdetés

A portál ugyanis úgy értesült, hogy a Galaxy Watch5-ből már nem készül Classic-kiadás, helyette egy normál, egyszerűen csak Galaxy Watch5-nek hívott órát és egy Galaxy Watch5 Pro nevű változatot kapunk. Arról jelenleg nincs információ, hogy bármelyiken is visszaköszön-e a forgatható lünetta.

A SamMobile szerint a Galaxy Watch5 két méretben érkezhet, míg a Próból csak egyetlen opciót kapunk. A lap korábban úgy értesült, hogy a prémium variánsban egy izmosabb, 572 mAh-s akku dolgozhat, ami üdvözlendő lenne, mivel a Watch4-sorozatnak sajnos nem erőssége az üzemidő.

Ami az operációs rendszert illeti, a Galaxy Watch5-szérián is marad a Google Wear OS-alapú One UI platform, hiszen ezt csak tavaly vezette be a Samsung, így semmi ok sincs a váltásra. Ezzel viszont végére is értünk a SamMobile információinak, de a várhatóan augusztusban esedékes leleplezésig bőven lesz még idő a pletykálkodásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.