Hirdetés

Hipszter fagyigéppel lepte meg magát Jeff Bezos



|

Nyalakodással vezeti le az űrverseny feszültségeit a világ leggazdagabb embere.

Hirdetés

Mozgalmasan telt a nyár Jeff Bezos számára, hiszen nem csak az őt a világ leggazdagabb emberévé tevő Amazon éléről köszönt le, de Blue Origin nevű űrvállalatát vezetve látványos versenyt futott Richard Branson brit milliárdossal az ég meghódításáért.

Kettejük közül az utóbbi tudta le elsőként a maga utazását, Bezos viszont 14 km-rel magasabbra, egészen 100 km-ig jutott a New Shepard fedélzetén, így bőven lehet oka az elégedettségre. Talán ezért is döntött úgy, hogy megjutalmazza magát egy különleges fagylaltkészítő masinával.

Hirdetés

A bevásárlás úgy jutott a világ tudtára, hogy a gyártó posztolt egy fotót a kiszállításról: a képen maga a cégvezető, Joe Nicchi ácsorog Bezos 175 millió dolláros villájának bejáróján, kezében egy táblával, amely arról árulkodik, hogy az Amazon alapítója egy CVTEeny boldog tulajdonosa lett.

Ez a csavart fagyikra specializálódott CVT Soft Serve legújabb, éttermeknek szánt gépe, amit a poszt tanulsága szerint eddig sosem szállítottak magáncélú felhasználásra. Pedig a dizájnját elnézve bárhol jól mutatna, hiszen a CVT kifejezetten hipszter fagylaltos kocsijairól mintázták.

A cég honlapja szerint a megrendelők még egyedi rendszámtáblát is választhatnak, de az sajnos nem derült ki, hogy Bezos milyen felirat mellett döntött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.