Hirdetés

Hitelesítették a Samsung Galaxy S21-et, de nem biztos, hogy jár majd hozzá töltő



|

Az FCC is hitelesítette mostanra a Samsung Galaxy S21-es okostelefonját és annak töltőadapterét - utóbbi viszont nem biztos, hogy benne lesz a dobozban.

Hirdetés

Továbbra is úgy fest, hogy január 14-én hivatalosan is bemutatja a Galaxy S21 szériát a Samsung. Értelemszerűen addig még több szivárgásra számíthatunk, már csak a hitelesítések kapcsán is. Az FCC például kiadta a szükséges tanúsítványokat az SM-G991U kódnevű Galaxy S21-hez, amelyről így több dolog is kiderült. 

A készülék 25 wattos vezetékes töltést támogat majd, a fordított vezeték nélküli töltése pedig 9 wattos, vagyis rádupláz az új sorozat a Galaxy S20 szériára. Az FCC hitelesítette továbbá az EP-TA800-as töltőadaptert is a készülékhez. Az viszont sajnos rejtély, hogy ez jár-e majd a készülékhez, ott lesz-e a dobozban.

Hirdetés

A napokban kirobbant pletykák alapján a Samsung miután komoly kritikákkal illette az Apple-t a töltő elhagyása miatt; most követi riválisát, és az adaptert, valamint a fülhallgatót is kiveszi a dobozokból, azokat külön kell majd megvásárolni. Itt is környezetvédelmi okokat emlegetnek. 

De vajon mit szólnak majd a különböző fogyasztóvédelmi szervek és a vásárlók, ha a jövőben mindenki külön vehet új töltőt? A többségnek nincs a fiókban felesleges és modern gyorstöltője (a meglévő régit pedig mobilostól adja el), és a brazilok különösen fel vannak háborodva a témán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.