Hirdetés

Hivatalos a Galaxy A7: tripla kamerával támad az új Samsung okostelefon



|

Ez a Samsung első tripla hátlapi kamerás okostelefonja - a felső középkategóriában indul.

Hirdetés

A Samsung a várakozásoknak megfelelően bemutatta az első olyan okostelefonját, amelyen összesen négy kamera van: egy az előlapon és három a hátlapon. Ez lett a Galaxy A7, amely a felső középkategóriában indul, és a Samsung első tripla hátlapi kamerás készüléke. 

Hirdetés

A Samsung október 11-én egy hivatalos bemutatót is tart még, egyelőre az árakról és a megjelenés idejéről nincs hír. Korábbi pletykák szerint 348 euróba kerülhet a készülék. 

Az előlapi kamera 24 megapixeles, f/2.0 rekeszértékkel dolgozik, míg a hátlapi kamerarendszer fő szenzora szintén 24 megapixeles, f/1.7 rekeszértékkel működik. Ezt egy 8 megapixeles, 120 fokos látószögű kamera egészíti ki, f/2.4 rekeszértékkel. Az 5 megapixeles, f/2.2-es szenzor a mélységet érzékeli. 

A Samsung szerint a harmadik szenzornak hála állítható lesz a bokeh effekt mértéke, míg a széles-látószögű lencse az LG készülékeiről lehet ismerős. 

A tripla kamerás őrületet a Huawei indította el a P20 Próval, és a várakozások szerint tripla kamerára vált az LG V40 ThinQ, valamint a Galaxy S10+ is. 

A Galaxy A7 egyébként 6 hüvelykes, 2220 x 1080-as Super AMOLED kijelzőt kapott, 8-magos, 2,2 GHz-es processzorral, 3300 mAh-s akkuval, Bluetooth 5.0-val, 802.11ac-s WiFi-vel, ujjlenyomat-olvasóval, NFC-vel, de sajnos csak microUSB porttal és Android 8.0-val. 

Az eszközbe 4/4/6 GB RAM és 64/128/128 GB tárhely kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.