Hirdetés

Hivatalos: ekkor mutatkozik be a mesterséges intelligenciával támadó Samsung Galaxy S24 széria



|

Az AI is jelentős szerephez jut a Samsung következő csúcstelefonjaiban.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S24 sorozat kapcsán már nem számítottunk meglepetésekre, mivel a szivárogtatók még a szokásosnál is aktívabbak voltak, és jóval a hivatalos bejelentés előtt leleplezték az S24, az S24+ és az S24 Ultra összes - állítólagos - specifikációját, illetve még erősen gyárinak tűnő képeket is láthattunk.

A pletykák egyben azt is elárulták, hogy a Samsung január 17-én keríthet sort a készülékek bemutatójára, amit most maga a gyártó is megerősített.

Hirdetés

A Samsung ugyanis az egy ideje már X néven futó Twitteren adta hírül, hogy valóban január 17-én tartja meg a következő Galaxy Unpacked eseményét, időközben pedig a gyártó magyar weboldalán is megjelent egy visszaszámláló, hazai idő szerint este 7 órai kezdésről árulkodva.

Az oldalon található leírás alapján az esemény a Galaxy AI nevű mesterséges intelligencia körül forog majd:

"Új korszakot nyitunk az AI-jal. Egyetlen készülék, amely új kapukat nyit meg a kreativitás, a hatékonyság és a lehetőségek előtt. Ez a készülék pedig az okostelefonod. Felejthetetlen, úgy, ahogy van."

Tehát a koreaiak is rárepülnek a manapság tomboló AI-őrületre. Hogy ez a gyakorlatban miben merül majd ki, azt a Sammobile jelentése összegzi. A lap szerint a Galaxy S24-széria egy sor mesterséges intelligenciás funkcióval támad majd, amelyek a felhasználói élményt hivatottak javítani. Ilyen például az Generative Edit képszerkesztési funkció, a valós idejű fordítások (Live Translate) és a szöveges bekezdések automatikus összefoglalása a Notes (Jegyzetek) alkalmazásban.

A Samsung új mobiljairól természetesen mi is részletesen beszámolunk majd, az érdeklődőknek érdemes beírniuk a január 17-ei dátumot a naptárba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.