Hirdetés

Hivatalos: jön az új, sokkal gyorsabb iPhone SE



|

Az iPhone 13 erejével, de ismerős dizájnnal érkezik a 2022-es iPhone SE.

Hirdetés

Ahogy az bizonyára senkit nem lepett meg, az Apple mai eseményét a 2022-es iPhone SE bejelentésével (illetve azzal, hogy zöldben is kapható lesz az iPhone 13) kezdte, amely ismét azoknak szól, akik olcsón szeretnének Apple okostelefonhoz jutni, és nem ragaszkodnak olyan újításokhoz, mint a többlencsés kamera, a Face ID, vagy a nagyobb kijelzőméret.

Az idei modell belsejében ugyanaz az A15 Bionic chip dolgozik, ami az iPhone 13-at is hajtja, így az iPhone SE kiemelkedően erős lesz, könnyedén futtatja majd a leginkább erőforrásigényes játékokat is. Ezzel együtt az 5G-támogatás is adott lesz, illetve nem kell attól tartani, hogy elapad a frissítések folyama, még évekig tervezik támogatni.

Hirdetés

A dizájn maga nem változik érdemben, de megerősítik az üveg elő- és hátlapot, ugyancsak az iPhone 13-nál használt megoldással, körben pedig lekerekített, alumínium keretet találunk. Marad a Touch ID-s home gomb is a készülék elején, a 4,7"-es Retina HD kijelző alatt.

Számíthatunk továbbá hosszabb üzemidejű akkumulátorra, a fotókat pedig egy továbbfejlesztett, 12 MP-es, egy széles látószögű lencséből álló kamerával lőhetjük, amivel ugyan nem fogunk tudni igazán lehengerlő képeket készíteni, de szoftveresen kihozzák belőle, amit csak lehet, elsősorban a fények és színek terén. Erre lehet számítani:

Az iPhone SE péntektől lesz előrendelhető tárhelytől függően 194 990 Ft-os (64 GB), 214 990 Ft-os (128 GB) vagy 254 990 Ft-os (256 GB) áron, éjfekete, csillagfény és (PRODUCT)RED piros színben. A megjelenése március 18-ára várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.