Hirdetés

Hivatalos képeken és videón a OnePlus új csúcsmobilja



|

Már nem kell sokat várnunk a OnePlus 12-széria hivatalos leleplezésére, az értékesítés viszont már más kérdés.

Hirdetés

Habár az egykori gyilkos ár/érték-arányukból már sokat vesztettek a mobiljai, a OnePlus továbbra is közkedvelt márkának számít, így egy pillanatig sem kételkedtünk benne, hogy a BKK Electronics szárnyai alá tartozó gyártó 2024-ben sem marad ki a csúcstelefonok versengéséből.

A cég már korábban elárulta, hogy december 5-én fogja leleplezni az egyszerűen csak OnePlus 12-nek hívott következő csúcstelefonját, az eseményhez közeledve pedig most néhány gyári képet és egy kedvcsináló videót is elérhetővé tett a készülékről.

A képek alapján a OnePlus 12 ezüst, zöld és fekete színben lesz elérhető, a dizájnja pedig kísértetiesen hasonlít a tavalyi zászlóshajó OnePlus 11-hez, beleértve a Hasselblad-felirattal ékesített kerek kameraszigetet is. A szemfülesebbek ugyanakkor kiszúrhatják, hogy a márkától megszokott némító kapcsoló (Alert Slider) ezúttal a mobil ellenkező, bal oldalára került át.

Hirdetés

A hivatalos magyarázat szerint a költözésre azért volt szükség, mert a OnePlus 12 egy új integrált antennát használ, ami a gyártó belsős tesztjei szerint jobb jelerősséget és rövidebb késleltetést biztosít a streamelt játékok esetén.

Az új csúcsragadozót promózó videó a természet témája körül forog, merthogy a telefont elvileg a természet inspirálta, bármit is jelentsen ez a gyakorlatban. Akit nem érdekelnek a szép felvételek, csak a készüléket sasolná meg, annak egészen 1 perc környékére kell tekernie, amikor is színre lép a tulajdonképpeni főszereplő.

A várakozások szerint a OnePlus 12 a Qualcomm legújabb, Snapdragon 8 Gen 3-as csúcsprocesszorára épül majd, és egy 6,82 hüvelykes, 1440p-s felbontású OLED-kijelzővel kényezteti a szemeket. A fotózásról a Sony 50 MP-es LYT-808 szenzora gondoskodhat, amely mellé egy 64 MP-es, 3X-os optikai zoomra képes periszkópos képalkotó is kerül a telefonra.

Biztosat persze jó eséllyel csak a december 5-i bemutató után tudhatunk majd, ami ráadásul csupán a kínai közönségnek szól, így a nemzetközi piacnak várnia kell a OnePlus 12-re. Hogy mennyit, arra egy nemrég felröppent pletyka adat választ, amely szerint januárban kerül sor a globális rajtra, illetve arról is csiripelnek a madarak, hogy egy fa hatású különleges kiadást is kaphatunk a zászlóshajóból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.