Hirdetés

Hivatalos: tényleg 24 GB memóriával támad a OnePlus új szörnyetege



|

Maga a gyártó erősítette meg a nemrég felröppent pletykát.

Hirdetés

Aligha akadna olyan vásárló, aki nemet mondana a még több memóriára, amit más androidos gyártókkal egyetemben a OnePlus is nagyon jól tud, ezért a BKK Electronics érdekeltségeit erősítő gyártó már több, 16 GB RAM-mal szerelt okostelefont is tart a repertoárjában, kezdve a 2022-ben piacra dobott OnePlus 10T-vel.

A napokban felröppent egy pletytka a kínai közösségi médiában arról, hogy a márka következő nagy dobása viszont már 24 GB memóriával érkezik, ami végül igaznak is bizonyult.

Hirdetés

A OnePlus ugyanis nemrég maga tett közzé egy plakátot, mely szerint a OnePlus Ace 2 Pro néven érkező szörnyeteg valóban 24 GB LPDDR5X RAM-ot kap. A készülék leleplezésére augusztus 16-án kerül sor, azt pedig már korábban elárulták róla, hogy a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-es csúcsprocesszorra épül, és egy 6,74 hüvelykes, 1,5K-s felbontású OLED-kijelzőn jeleníti meg a tartalmakat.

A 451 ppi-s felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel bíró panel mellett még azt vehetjük biztosra, hogy az Ace 2 Prót egy 5000 mAh-s akku fogja életben tartani, amit akár 17 perc alatt telepumpálhatunk a dobozba csomagolt GaN-töltővel. Az elérhető tárhely kapcsán pedig egy korábbi szivárgás utalt rá, hogy a 24 GB-os csúcskivitel 1 TB-nyi kapacitással érkezik. Emellett viszont elvileg érkezik egy 16 GB memóriával bíró variáns is, amelyben 256 vagy 512 GB tárhely lapulhat.

A mobil tehát kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy végül az európai piacra is beköszön-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.