Hirdetés

Hivatalos: véget ért a OnePlus 3T pályafutása



|

Néhány napja maradt a vásárlásra annak, aki ilyen készüléket szeretne, június 1-től nincs több OnePlus 3T.

Hirdetés

A OnePlus 3T hivatalosan is nyugdíjba vonul: Európában június 1-től nem lesz készleten az okostelefonból, ami azt jelenti, hogy mindössze néhány napja maradt annak, aki még ilyen okostelefont szeretne vásárolni. 

Hirdetés

A OnePlus 5 érkezésével egy időben úgy tűnik, hogy rövidre zárja a kínálatot és annak támogatását a OnePlus. A OnePlus 2 és a OnePlus X már most sem élveznek túl nagy figyelmet, és sokak szerint az újabb modellek is hasonlóan járnak majd az egy év eltelte után. 

A OnePlus a hivatalos megerősítés előtt a fórumán figyelmeztette a rajongókat: kevés idejük maradt, hogy lecsapjanak az utolsó darabokra. 

Bár a OnePlus 3T nyugdíjba vonul, a gyártó minden bizonnyal továbbra is időben érkező frissítésekkel támogatja majd, akárcsak a OnePlus 3-at. Az elmúlt hónapok alapján egyelőre nem valószínű, hogy megszűnne a készülékek szoftveres támogatása. 

A OnePlus 5 bemutatójára a pletykák alapján heteken belül sor kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.