Hirdetés

Hivatalos videón kínozzák a OnePlus hajtogatós mobilját



|

A OnePlus Open ugyan még meg sem jelent, de egy youtuber vethetett rá egy korai pillantást.

Hirdetés

Hacsak nem jön közbe egy váratlan fordulat, a OnePlus október 19-én ejti meg az első hajtogatós telefonja, a OnePlus Open bemutatóját, amely nem mellesleg a testvérmárka Oppónál is színre lép majd, ám ott Find N3 néven kerül forgalomba.

A gyártó ezúttal több youtuberrel is összefogott, hogy a leleplezéshez közeledve némi felhajtást csapjanak az eseménynek, melynek keretében nemrég maga Pete Lau, a OnePlus alapító-vezérigazgatója dicsérte egy sort az Opent az Unbox Therapy stúdiójában. Ezúttal pedig Mr.Mobile, vagyis Michael Fischer vethetett egy pillantást az új modellre, méghozzá a strapabíróságra koncentrálva.

Hirdetés

Az ebből született videó részben az Open/Find N3 új zsanérjára koncentrál, amelyről már korábban megtudhattuk, hogy egy teljesen átdolgozott szerkezetet kapunk, így az 31-gyel kevesebb alkatrészt tartalmaz, mint az Oppo Find N2 zsanérja, illetve 37%-kal kisebb és könnyebb is annál. Mr.Mobile részletesen bemutatja az új megoldás néhány alkatrészét, majd a OnePlus tesztlaborjába is ellátogat, ahol a készülék strapabíróságát teszik próbára.

Ennek során olyan tesztekbe nyerhetünk bepillantást, mint például az 1 méterről való leejtés vagy a különböző beázás elleni erőpróbák. Odáig sajnos nem jut a dolog, hogy a laboron kívül is megkínozzák a telefont, de erre bizonyára bőven akadnak majd jelentkezők a forgalmazás elindulása után. Cserébe viszont kaptunk néhány látványos felvételt a készülékről, még ha a OnePlus továbbra is úgy takargatja a kameraszigetet, mintha az nem szivárgott volna ki már több mint két hónappal ezelőtt.  

A gyári marketinghadjárattal párhuzamosan az Arséne Lupin nevű szivárogtató néhány fotót közölt a OnePlus Open dobozáról, méghozzá az első Geekbench-pontszámok társaságában, amelyek alapján a CPH2551 modellszámon futó mobil 1557 pontot ért el az egymagos teljesítményteszten, 4462-t pedig a többmagos próbán. Összehasonlításként: a Pixel Fold esetében ugyanez a teszt 1179/3759 pontot mutat, a Galaxy Z Fold5-nél pedig 2050/5302-t.

A OnePlus Open hivatalos bemutatójára Mumbaiban kerül sor, magyar idő szerint reggel 6 órai kezdéssel.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.