Hirdetés

Hivatalosan bemutatkozott a Lenovo extravagáns gamer telefonja



|

A Lenovo Legion Phone Duel 2 már-már olyannyira a játékosoknak szól, hogy szinte kézikonzolnak is nevezhetjük.

Hirdetés

A Lenovo a Legion márkával régóta fontos szereplője a gaming piacnak, tavaly a korlátozottan elérhető Lenovo Legion Próval beszállt a gamer telefonok piacára is. Ennek továbbfejlesztett változata lesz a világszerte megjelenő Lenovo Legion Phone Duel 2, amit minden elemében úgy terveztek meg, hogy a játékosok igényeit maximálisan kiszolgálja.

A készülék egy 6,92"-es AMOLED kijelzőt kapott 2460x1080-as felbontással, HDR 10+ támogatással, 144Hz-es frissítési sebességgel és 720 Hz-es érintésérzékeléssel, valamint Corning Gorilla Glass 5 üveggel. Belül egy Snapdragon 855 5G chip dolgozik, és akár 18 GB LPDDR5 memóriát és 512GB UFS 3.1 tárhelyet is kérhetünk.

Hirdetés

Hátsó kameramodulja két elemből áll: van egy 64MP-es OV64A lencse f/1.9-es rekesszel és 82 fokos látótérrel, illetve egy 16 MP-es, f/2.2-es, 123 fokos lencse is. Az előlapi kamera, mely akkor használható igazán jól, ha vízszintesen tartjuk a Duel 2-t (tehát mondjuk játék közben), hátulról ugrik fel, és 44 MP-es, f/2.0-s, valamint 84 fokos a FOV-ja.

Különlegessége még az Octa-Trigger-rendszer: a készülék elején, oldalán és hátulján nyolc virtuális gomb található, amiket szabadon rendelhetünk fegyverek, eszközök aktiválásához - egy kicsit hasonló ez, mint a PlayStation Vitánál, csak jobb.

Az energiát két 2750 mAh-s akkumulátor szolgáltatja, amiket két USB-C porton keresztül tudunk tölteni, és akár 30 perc alatt megtelnek. A túlmelegedés ellen két ventilátor véd.

Eleinte Kínában jelenik meg áprilisban, majd az APAC régióba és Európa bizonyos piacaira májusban jut el. A 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel szerelt változat 799 eurónál indul, a 16 GB-os és 512 GB tárhellyel rendelkező 999 euróba fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.