Hirdetés

Saját, nemzetközi mobilnetes SIM-kártyát ad ki a HMD Global



|

120 országban teszi lehetővé az adatroamingot az új HMD Connect SIM-kártya.

Hirdetés

A HMD Global sok újdonságot bemutatott online rendezvényén, amik valószínűleg az MWC-n debütáltak volna eredetileg. Itt van például a HMD Connect, ami egy globális adatroamingot lehetővé tevő SIM-kártya. Ennek a használata 120 országban támogatott. A csomag ára minden esetben ugyanannyi, attól függetlenül, hogy melyik országban lesz használva: 9,95 eurót kell érte fizetni, de az adatmennyiség már zónánként eltérő. Összesen 3 zóna van, ezekben ezért az összegért 1 GB, 500 MB vagy 250 MB jár. 

Hirdetés

Mindegyik csomagban 14 nap alatt használható el az adat aktiválás után, 5 euróért pedig menet közben újítható meg a keret, de a 14 napos határidőt ez nem terjeszti ki. A Play Áruházban már él a HMD Connect app, ami segít aktiválni a SIM-kártyát és kezelni a csomagot. 

Az indulócsomag 19,95 euróba kerül egyébként, 10 euróért további SIM-ek kérhetőek. Az akár 1 GB már az alapcsomagban is benne van, a kiszállítások március 30-án indulnak. A HMD Global ötletének a lényege, hogy nem kell majd helyi SIM-kártyát vásárolnia annak, aki sokat utazik, vagyis az EU-n belül nem feltétlenül előnyös megoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.