Hirdetés

Modern dizájnt, de alacsony árat hozott a Nokia 2.3



|

Elavult hardvereket, de cserébe vonzó árcédulát és dizájnt hozott magával a Nokia 2.3 okostelefon.

Hirdetés

A HMD Global továbbra is nagy erőkkel ontja magából az újabb és újabb Nokia mobilokat. Itt van például a belépőszintet megcélzó Nokia 2.2 utódja, a Nokia 2.3. 

Hirdetés

Nagyobb kijelzőt, nagyobb akkut, arcfelismerést és alacsonyabb árat is kaptunk. A december közepén megjelenő új modell csak 109 euróba kerül. Ezért cserébe elavult hardvereket, de vonzó dizájnt ad. 

A 6,2 hüvelykes kijelző 19:9 képarányú és HD+ felbontású, a vízcsepp alakú bevágásba 5 megapixeles szelfikamerát ültettek. Hátra 13 megapixeles érzékelő került, LED-es vakuval. 

A motorháztető alatt egy MediaTek Helio A22 lapka található 2 GB RAM és 32 GB tárhely mellett, van továbbá microSD-olvasó, jackcsatlakozó, az akku pedig 4000 mAh-s. 

Sajnos USB-C ennyi pénzért nem jár, ahogy gyorstöltés, NFC, ujjlenyomat-olvasó és 802.11ac-s WiFi sem. Ez is Android One-alapú modell, tehát túl sok extra funkcióra ne számítson senki, cserébe elvileg garantált a két nagy rendszerfrissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.