Hirdetés

Hogy tetszett az Apple Scary Fast eseménye? Telefonnal vették fel az egészet



|

Tetszett a látvány? Szép volt a közvetítés? Akkor az Apple szeretne még villogni kicsit.

Hirdetés

Nem alaptalan azt mondani, hogy az Apple Scary Fast eseménye hű volt nevéhez, tényleg félelmetesen gyorsan le is futott a rendezvény. Alig fél óra alatt sikerült mindent bemutatni, amit akartak, láthattuk az M3-as chipek felhozatalát, bemutatkozott az új MacBook Pro és iMac széria, minden szebb, gyorsabb, feketébb lett, a Space Black 50 árnyalata izgatta fel a jónépet, a Touch Bart eltemették, röviden talán ezzel le is írtam az egész ceremóniát.

Az Apple híres arról, hogy látványban, és a közvetítések minőségében nem köt kompromisszumot, produkciójuk csúcsminősége könnyen vetekszik a nagy költségvetésű filmekével. Idén azonban ezen a fronton is villantani akartak. Mármint nem a tudásukkal, azt eddig is megkalapozhattuk, hanem értelemszerűen az iPhone kamerás képességeivel.

Hirdetés

Nem igazán éreztem azt, hogy bármiben is gyengébb vizuális élményben lenne részem az idei prezentációan, de az "ijesztően gyors" Apple esemény vége felé látható volt egy érdekes üzenetet:

"Ezt az eseményt iPhone-on vettük fel és Mac-en szerkesztettük".

Az apró betűs részek alaposabb vizsgálatakor még azt is felfedeztük, hogy az összes "előadást, helyszínt és drónfelvételt" szintén iPhone 15 Pro Max készülékkel vették fel, ami azért valóban elég szép vizsgaeredmény a köztudottan igen jó kamerás képességekkel rendelkező telefontól, amit már profi fotósok is tesztelgettek a közelmúltban. Nézd meg a The Verge 10 perces, rövidített verzióját az eseményről, ha érdekel az eredmény:

Profi kezekben egy iPhone és egy Mac igen komoly eredményre képes, ezt azért nyugtázhatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.