Hirdetés

Hogyan tovább, PC World? Minden, amit a PC World Plusról és Maxról tudnod érdemes



|

2023. januárjában papírról a digitális térbe költözik a PC World magazin. Segítünk eligazodni az új funkciók között és megtalálni a megszokott tartalmat, szolgáltatásokat.

Hirdetés

Nehéz és nagy horderejű döntést kellett meghoznunk 2022-ben: a nyomtatott magazin előállítási ára és egyéb nehézségek olyan szintű áremelésre kényszerítettek, hogy irreális lett volna ezt ráterhelni az olvasókra. Ezzel párhuzamosan már régóta érlelődött, hogy a kiválóan teljesítő és egyre népszerűbb pcworld.hu-t újabb szintre emeljük, így elérkezettnek láttuk az időt a váltásra.

Elsődleges szempont volt, hogy a tartalomból mennyiség és színvonal tekintetében se adjunk alább, sőt még inkább növeljük, emellett pedig az online nyújtotta lehetőségeket kiaknázva új, modern szolgáltatásokat, hasznos segédleteket kínáljunk olvasóink számára. Ezeket a csomagokat PC World Plus és PC World Max néven lehet megtalálni, amelyek természetesen továbbra is a weboldalunk részeként érhetőek el.

A nyomtatott magazinról online szolgáltatásra váltás éles és komoly fordulópont, sok mindent kellett egészen máshogy elkészítenünk, ezért ebben a cikkben igyekszünk a legtöbb esetlegesen felmerülő kérdésre választ adni. Persze előfordulhat, hogy nem fogsz minden, számodra szükséges információt itt megtalálni, ezért arra kérünk, ha ilyen esetben írj nekünk a pcworld@pcworld.hu e-mail címre, és mi igyekszünk minél hamarabb jelentkezni a megoldással.

Hirdetés

Előfizetés vs. újság ára: mi a különbség?

A PC World magazin 2023. januárjától online szolgáltatásként érhető el. Erre a www.pcworld.hu/csomag oldalon lehet előfizetni, ahol két alapcsomagot kínálunk: a PC World Plust és a PC World Maxot. A nyomtatott PC World magazin megszűnik, a tartalmat online, elzárt cikkek, videók, szolgáltatások formájában lehet ezentúl elérni, a PC World Max előfizetői pedig egy digitálisan terjesztett PC World magazint is kapnak havonta.

A 2022. decemberi PC World magazin 2495 forintba került. Az előfizetéses rendszerben elérhető PC World magazin szolgáltatás ezzel szemben akár már havi 830 forintért is elérhető, sőt előfizetői akciónk keretében 2023. január 31-éig ennyiért a nagyobb PC World Max csomagot is megszerezheted. Ajánlatunkat a www.pcworld.hu/elofizetes oldalon találod.

Marad a magazin?

A PC World magazin nyomtatott formában többé nem érhető el, így sem a Digitalstandon, sem pedig a Magyar Postán nem lehet rá előfizetni. A PC World Plus és Max szolgáltatásra a www.pcworld.hu/csomag oldalon tudsz előfizetni akár egy hónapra, vagy akciósan egy teljes évre is. A PC World Max előfizetéshez havonta egy digitálisan terjesztett, lapozható, klasszikus PC World magazint is kapsz 36 oldalon.

Mit kell tudnom a digitális terjesztett PC World magazinról?

A digitálisan terjesztett PC World magazin minden hónap első péntekén jelenik meg, évente 12 alkalommal. Ezt a 36 oldalas kiadványt a PC World Max előfizetői érhetik el beágyazott lapozó formájában. Az említett lapozható felület kényelmes olvashatóságot biztosít asztali PC-n, laptopon, tableten és mobiltelefonon egyaránt, ám ha valakinek úgy kényelmesebb, saját használatra az aktuális magazint PDF formájában is letöltheti. Ezt továbbadni, megosztani, értékesíteni tilos.

Előfizettem, hogy érem el a tartalmat, extrákat, PC World magazint?

A PC World Plus és Max előfizetői az extra szolgáltatásokat és tartalmakat a www.pcworld.hu oldalon érhetik el. Itt a főoldalon a jobb felső sarokban található bejelentkezés gombra kell kattintanod (www.pcworld.hu/belepes), majd bejelentkezned PC World fiókodba. Ezt követően - aktív előfizetés esetén a kiadó lapjai máris hirdetésmentesen olvashatók. Szintén itt találod profiloldaladat, amelyet a www.pcworld.hu/profil linken közvetlenül is elérhetsz. Itt a főlapon az aktuális hónap ajánlóját látod, valamint a fenti menüből az extra szolgáltatásokhoz férsz hozzá. A Segélyvonal mellett itt módosíthatod adataidat és nézheted át előfizetésed részleteit is (csomag neve, előfizetés lejáratának dátuma stb.).

Figyelem! Többé nem szükséges aktiváló kódot, kulcsot stb. megadnod, ezért ilyet ne is keress. A rendszer automatikusan felismeri, hogy PC World fiókodhoz milyen előfizetés tartozik és hogy az meddig nyújt hozzáférést szolgáltatásainkhoz.

Amennyiben PC World Max előfizető vagy, a www.pcworld.hu/profil oldalon az aktuális havi PC World címlapot is látod színesben, amelyre kattintva az extra tartalmakhoz férhetsz hozzá. Ez többek között a Biztonsági zóna, benne az ESET Internet Security, Mobile Security és G Data védelmi szoftverek aktuális havi kódjaival, innen telepítheted és aktiválhatod a teljes szoftvert, valamint a digitálisan terjesztett PC World magazin lapozóját is itt találod.

Kapok vírusirtót/védelmi szoftvert?

Igen, minden PC World Max-előfizetőnk megkapja a havonta frissülő ESET Internet Security, Mobile Security és G Data szoftverekhez tartozó licenckulcsokat. Emellett havonta teljes szoftverrel is kedveskedünk. PC World Plus-előfizetőink ehhez a részhez nem férnek hozzá, ám ha szeretnének, a rendszer biztosít számukra lehetőséget előfizetésük Maxra bővítésére.

Előfizetni hol lehet?

2023. január 31-éig tart év végi előfizetői akciónk a www.pcworld.hu/elofizetes oldalon, amelynek keretében Prémium és Ultimate csomagjaink közül választva a PC World Max előfizetés mellé ajándék hardverekkel, valamint 1 éves Norton 360 Standard védelmi szoftverrel is kedveskedünk. Szintén itt érhető el akciós alapcsomag-ajánlatunk is, amely egyszeri, 9990 forintos díjért egy éves PC World Max előfizetést kínál (normál ár: 14 880 Ft).

2023. január 6-tól PC World Plus és Max szolgáltatásainkra a www.pcworld.hu/csomag oldalon tudsz előfizetni, ahol kényelmesen és biztonságosan bankkártyával fizethetsz a SimplePay rendszerén belül.

Mi az, ami megszűnik 2023. januárjától?

2023. januárjában már nem jelenik meg nyomtatott formájában a PC World magazin. Helyette a www.pcworld.hu weboldalon extra tartalmat és szolgáltatást érhetnek el előfizetőink, amelynek a cikkek, tesztek, elemzések, tippek-trükkök mellett része a kiemelt segítségnyújtás, a teljes szoftver, a megszokott ESET és G Data védelmi csomagok, valamint a PC World Max előfizetői számára a digitálisan terjesztett PC World magazin is.

Mi a különbség a PC World Plus és PC World Max között?

A PC World Plus előfizetői bejelentkezést követően hirdetésmentesen érhetik el a kiadó megjelölt oldalait (www.pcworld.hu, www.computerworld.hu, www.gamestar.hu, www.puliwood.hu, www.zoldpalya.hu), valamint a PC Worldön minden elzárt extra tartalomhoz, cikkekhez, segédletekhez, tippekhez-trükkökhöz hozzáférhetnek. A www.pcworld.hu/profil oldalon emellett a kiemelt Segélyvonal szolgáltatásunkat is használhatják, továbbá a havonta megrendezendő kvíz versenyeinken is részt vehetnek.

A PC World Max-előfizetők a PC World Plus összes szolgáltatásán felül havonta friss ESET és G Data védelmi szoftverkódokat kapnak, letölthetik az aktuális havi teljes verziós szoftvert, valamint a digitálisan terjesztett, lapozható PC World magazinhoz is hozzáférnek.

PC World Plus-előfizetőink bármikor áttérhetnek a PC World Max csomagra, ekkor a rendszer automatikusan kiszámolja az egyedi különbözetet, amelyet szintén a SimplePay rendszerén keresztül, bankkártyával lehet befizetni.

Teljes szoftvert kapok?

Igen, minden hónap első péntekén jelenik meg legújabb, digitálisan terjesztett PC World magazinunk, és ekkor új teljes verziós szoftverrel is kedveskedünk PC World Max előfizetőink számára.

Nem kaptam választ minden kérdésemre, hol érdeklődhetek?

További kérdéseidet, egyéni kéréseidet a pcworld@pcworld.hu, illetve terjesztéssel kapcsolatos kérdéseidet a terjesztes@project029.com e-mail-címre küldd el, igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.