Hirdetés

Hol lesz a Galaxy Note 8 ujjlenyomat-olvasója?



|

Állítólag a Samsung egyik embere azt mondta, hogy a Galaxy Note 8-nál is le kell mondanunk a kijelzőbe ágyazott szenzorról.

Hirdetés

A Samsung eredetileg a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ kijelzőjébe szerette volna ágyazni az ujjlenyomat-olvasót, azonban a komoly befektetések és munka ellenére a CrucialTec végül nem tudott időben olyan szenzort adni a dél-koreai gyártónak, ami megfelelően működött. A szenzor ezért a hátlapra került, a kamera mellé - a módosítást az utolsó pillanatban kellett meglépni. 

Hirdetés

A pletykák eddig arról szóltak, hogy a Galaxy Note 8-ra a nehézségeket megoldották, és végre a kijelzőben lesz az ujjlenyomat-olvasó. 

Sajnos a dél-koreai News1 szerint nem ez a helyzet. A lap a Samsung egyik dolgozóját idézi, aki szerint minden erőfeszítésük ellenére úgy döntöttek, hogy a kijelzőbe ágyazott szenzort nem telepítik a Galaxy Note 8-ba a technikai korlátok miatt. 

Mit jelent ez? A Samsungnak van kész prototípusa, de az nem annyira hatékony, mint a dedikált szenzorok. Egyes hírek szerint az Apple eközben megoldotta, hogy az iPhone 8 szenzora a kijelzőben legyen. 

A Samsung és a CrucialTec tovább dolgoznak a technológián, tehát előbb-utóbb valóban eljön a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasók kora. 

A Galaxy Note 8 eközben augusztus végén érkezik, 6,3 hüvelykes kijelzővel és dupla kamerával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.