Hirdetés

Holnap mutatkozhat be a 2020-as Apple TV



|

A12Z Bionic chippel debütálhat az új generációs Apple TV, és a szivárgások alapján már a héten kapható is lesz.

Hirdetés

Nemrég derült fény arra, hogy december 8-án újabb termék(ek)et mutat be az Apple. Eddig mindenki egy új MacBook Pro laptopot várt, azonban egy szivárogtató szerint a holnapi napon az új Apple TV is debütál majd. Ráadásul már azt is tudjuk, hogy milyen lesz a 2020-as modell, és a specifikációk figyelemreméltóak. 

Hirdetés

LeaksApplePro szerint a 2020-as Apple TV holnap mutatja meg magát, nem pedig 2021-ben, ahogy például Jon Prosser állította. Szerencsére hamar kiderül, hogy melyik forrásnak van igaza. 

A 2020-as Apple TV állítólag A12Z Bionic chipet használ, ugyanazt, ami az új iPad Pro tabletekben is van. Ehhez 6 GB RAM társul majd, 128 GB tárhellyel. Így az Apple Arcade-on keresztül elérhető játékokkal valószínűleg nem lesz gond, sőt, állítólag a 4K-s tartalmakkal sem. Emlegetnek még továbbfejlesztett hűtési rendszert is az új chiphez. 

A konkrétumok elvileg kiderülnek holnap, péntektől pedig már a kiszállításokat is megkezdi az Apple, ha minden jól megy. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.