Hirdetés

5G-t, négy hátsó kamerát és 40 wattos gyorstöltést hoz a Honor 30S



|

A hónap végén mutatkozhat be Kínában a Honor 30S, amely az új széria leggyengébb modelljének ígérkezik.

Hirdetés

A hírek szerint még ebben a hónapban bemutatja a Huawei a Honor 30-as szériát Kínában. A GSM Arena forrásai szerint a Honor 30S lesz a sorozat leggyengébb modellje, és erről derültek most ki érdekességek. Például az, hogy az új, középkategóriás Kirin 820-nak hála ez egy 5G-képes mobil lesz. 40 wattos gyorstöltés is jár majd mellé, erről a 3C tanúsítványa árulkodott. Vagyis a töltés sebességével nem lesz baj, még 2020-as mércével sem. Emellett egy jobb minőségű renderelt kép is előkerült a titokzatos forrásoknak hála. 

Hirdetés

Ez pedig megmutatta, hogy a Honor 30S hátlapjára egyenesen négy kamera kerül. A dizájn hasonló lesz a V30-as mobiloknál látottakhoz, de van egy extra modul is ezúttal. Az ujjlenyomat-olvasót ezúttal is oldalra süllyesztik, de közelebbi vizsgálat alapján feltűnik egy szenzor a negyedik kamera mellett is. 

Árakról egyelőre nincs hír, de a 20S tavaly szeptemberben érkezett, Kínában 240 eurónak megfelelő összegért, a Honor 20 jóárasított változataként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.